Speciale Facials 

Teenage Rescue

Bedoeld om de kenmerkende huidproblemen bij tieners te behandelen, zoals acne, overgevoeligheid en ontstekingen. De eerste behandeling bestaat uit een informatief advies van een half uur, waarbij de klant zijn/haar huid beter leert kennen en leert hoe hij/zij deze het beste kan verzorgen.

Deze behandeling duurt ongeveer 40 minuten – € 49

Het merk Clean Start, onlangs genoemd in Amerikaanse tijdschriften als Teen Vogue en Justine magazine en op teenvogue.com, is ontwikkeld naar aanleiding van feedback van een panel van tieners. Zij vertelden ons wat wel en niet werkte. Het resultaat is een lijn met specifieke producten voor alle tienerbehoeften, of je nu last hebt van een vette of gevoelige huid, puistjes of een huid die steeds verandert.

 

Power Bright Trx
 

Als je last hebt van oneffenheden of hyperpigmentatie (veroorzaakt door overproductie van melanine), is dit de ideale behandeling voor jou.

Power Bright TRx™ heeft een verhelderend effect op de huid zonder dat er stoffen aan te pas komen die de huid lichter maken en die mogelijk een schadelijk effect hebben op de huidgezondheid. Naast ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze veilig en doeltreffend zijn in de behandeling van hyperpigmentatie, gebruikt Dermalogica ook, als eerste, de stof oligopeptide-34. Deze stof helpt pigmentatie te beperken door de melaninesynthese op celniveau te verminderen, wat leidt tot een stralende, egale huid.

Deze behandeling duurt 60 minuten – € 75

MediBac Clearing
 

MediBac Clearing™ Facial is Dermalogica’s oplossing voor acne bij volwassenen. Deze behandeling is speciaal bedoeld om acne bij volwassenen te behandelen, verwijderen en voorkomen.

Deze behandeling duurt 60 minuten – € 75

Ultra Calming
 

Er bestaan vele vormen van huidgevoeligheid. Er is slechts één oplossing. De nieuwe UltraCalming™-producten bevatten onze exclusieve formule, waarvan klinisch is bewezen dat deze ontstekingsreacties helpt beheersen. Hierdoor worden roodheid en irritatie van de huid aanzienlijk verminderd.
50% van de bevolking heeft last van roodheid, jeuk, flare-ups en een aangetaste barrièrefunctie. Hoor jij daarbij? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. 

Deze behandeling duurt 60 minuten – € 75

 

Age Smart

De afgelopen jaren zijn wetenschappers erachter gekomen welke biochemische triggers signalen van huidveroudering, zoals rimpels, pigmentvlekken en oneffenheden, laten zien. Het gaat om de volgende triggers:


• Reactive Oxygen Species (ROS), ook wel vrije radicalen genoemd
• Matrixmetalloproteinases (MMP's)
• Advanced Glycation End-producten (AGE's)

De behandeling is gebaseerd op deze inzichten en bedoeld om de gezondheid van je huid te herstellen en te behouden.

Deze behandeling duurt 60 minuten – € 75